Hozzávalók:
500 g liszt, 2-3 ek olaj, 2,5 dl langyos víz (esetleg egy picit több), 1 tasak száraz élesztő, 1 ek cukor,
gyümölcsök, lekvár, kókuszreszelék
Elkészítés:
1. A tészta hozzávalóit egy tálba mérjük és gombóccá gyúrjuk, majd letakarva, meleg helyen kb. duplájára kelesztjük.
2. Ha megkelt, előmelegítjük a sütőt 210 fokra. Előkészítünk egy nagy tepsit és vékonyan kiolajozzuk.
3. A pizzatésztát kinyújtjuk és a tepsire helyezzük. Aktuális hangulatunknak megfelelően pakoljuk meg. Mehet rá egy vékony réteg lekvár, vagy semmi, rá jó sűrűn gyümölcsszeletek vegyesen. A tetejére szórhatunk kókuszreszeléket pl. Kb 20 percig sütjük - az a jó, ha a tészta kezd pirulni.
* A képen látható pizza úgy készült, hogy a tésztáját a recept alapján megsütötték. A tetejére joghurtot kentek, majd rátették a gyümölcsöket.